Aliments en Vacances

¿Sabíeu que, a Catalunya, la taxa de risc de pobresa es va situar l’any 2016 en el 19,2% de la població, gairebé dos punts per sobre de la taxa de la Unió Europea (17,3%)?

 ¿Sabíeu que la pobresa afecta el 24% dels menors de 16 anys i, en el cas de les llars monoparentals, la xifra arriba al 40,4%?

 

Des de La Seu Solidària volem aportar el nostre petit gra de sorra per tal de pal·liar les necessitats d’aliments frescs de les llars amb infants durant els períodes de vacances escolars. Amb aquest objectiu, procurar una alimentació saludable i suficient, col.laborem amb la resta d’institucions i entitats de la nostra ciutat.

Concretament organitzem la compra d’aliments frescos per Nadal i durant l’estiu, directament amb les famílies que ho necessiten. És el Consorci d’atenció a les persones de l’Alt Urgell qui convoca les famílies, i voluntaris de La Seu Solidària els que ens encarreguem d’aquest projecte, aportant i gestionant les diverses aportacions econòmiques, així com fent-ne el seguiment.